Játékok újraértelmezve

Játszd újra, meztelenül!

Írd meg a Facebook-on Csiripeld el a Twitter-en Add az iWiW-hez

Régi, kedves játékainkat vegyük elő újra és alakítsuk át a játékszabályokat életkorunknak megfelelően. Picit több meztelenkedés, picit több szex és a "Ki nevet a végén?" sem a kacagásról fog szólni.

  • Játékok újraértelmezve

    Ki piheg a végén?

Scrabble: A játékszabályait csak annyiban kell módosítani, hogy a betűkből csak erotikus szavak rakhatóak ki. Ha meleg van, akkor akár meztelenül is játszható.

Twister: Itt sem kell gyökeresen módosítani a szabályokon. Annyi már elég lehet, ha teljesen meztelenül játsszátok. Illetve azzal bonyolítható, hogy játék közben vetkőztök le, vagyis aki ront, az az új játék előtt levesz egy ruhadarabot. Kiegészítő szabály lehet, hogy ha kétszer egymás után ugyanaz a szín jön ki, akkor a mozdulat elött, meg kell csókolni, nyalni, csikizni, simogatni, stb. a másikat (nyilván azt a testrészét, amit a kitekert pozitúrában elérhetsz). Ilyenkor sem szabad hibázni!

Póker: Az örök klasszikus. Valószínűleg mindenki ismeri a strip-pokert. Aki veszit, az a pénzén kívül egy ruhadarabját is zálogba adja. A játék végén pedig, ki kell váltani a ruhadarabokat.

Ki nevet a végén?: A játékszabályokon minimálisan módosítva, még többet lehet majd nevetni játék közben. Két szabálymódosítás: első szerint, akinek leütik a bábuját, annak plusz büntetésül még teljesítenie kell ellenfele egy kívánságát is (javasolt, valamilyen szexuálisan túlfűtött ötlet). Második módosítás csak annyi, hogy ha egy bábudat sikeresen bevitted a házba, akkor ellenfelednek meg kell szabadulnia egy ruhanemüjétől, melyet te nevezhetsz meg. A játék végén a győztés dönt: újabb játék, vagy másik játék!

Sakk: Az erotikus változatban nem nyúlunk a játékszabályokhoz. Azok úgy jók, ahogy vannak. A szex, úgy kerül elő, hogy akinek leütötték egy bábuját, annak teljesítenie kell a másik kívánságát. Figyelem: a kívánságokat a játék előtt össze kell írni egy papírra és sorszámmal ellátni őket egytől tizenhatig. Mindig a saját listáról kell választani és egy feladatot csak egyszer lehet kérni. Sakk esetén csókolózni kell, hogy gyengítsük az ellenfél védelmét. Végül mattnál a vesztes teljesíti, amit a másik fél erotikusan szeretne. Döntetlen esetén új játszma.